Cadou pentru cine mă citește

Cu ajutorul celor de la „Zile și nopți” Brașov, mă aflu în plăcuta situație de a oferi brașovenilor niscaiva cadouri de decembrie. Să vă explic pe scurt cam despre ce e vorba:

Cea mai recentă invenție a lor este un card de discount, proiect în care au deocamdată doar parteneri din Brașov. Adică suntem pe undeva privilegiați, cică. Cardul costă 100 de lei pe an și oferă posesorului reducerile din lista de aici. Cele mai multe sunt oferite de agenți comerciali din sfera HORECA, dar pe listă se mai găsesc, de exemplu, Filarmonica și Teatrul „Sică Alexandrescu”. Deci, dacă sunteți amatori de beri, pizza, măsline, atenții în oraș, dar și dacă aveți îndeletniciri culturale, sunt foarte mari șansele să găsiți ceva pentru voi. Cei de la revistă spun că lista partenerilor se va extinde continuu și, într-adevăr, de acum zece zile de când am aflat eu de proiect, au apărut parteneri noi. Așa că nu am motive să cred că aceasta nu se va întâmpla și în continuare.

Acum, chestia e că, pe lângă cardul pe care l-am primit eu moca ca blogger influent de subtampa, mai am dreptul să dau cinci carduri cititorilor mei. Cardurile sunt de aceleași tip ca și cele care costă în mod normal 100 de lei, expiră la anul pe 31 decembrie, dar nu costă nimic.

Din păcate, nu pot să organizez vreun concurs pe baza căruia să desemnez cinci câștigători, din următoarele considerente. Am primit de la „Zile și nopți” un singur cod care va fi valabil pentru cinci activări, în loc de cinci coduri unice, așa cum m-aș fi așteptat. Deși nu pun la îndoială buna credință a cititorilor mei, eu nu pot să ofer garanția 100% a faptului că respectivul cod nu va fi folosit de mai multe ori de către unul din cei cinci cărora îl voi divulga și că astfel cineva îndreptățit să îl folosească nu va putea totuși să beneficieze de el.

În concluzie, voi recurge la soluția anarhistă. Voi face codul public și cei mai iuți de mână (și mai norocoși să se nimerească pe blog la momentul potrivit) dintre cei interesați îl vor introduce în formularul de plată online de pe site-ul „Zile și nopți”. După primele cinci comenzi corecte, codul se va invalida. Așa că, dacă vreți cardul cadou, nu mai aveți timp de pierdut.

Introduceți codul CARD-ZILESINOPTI-SUBTAMPA în formularul de plată online (jos, la secțiunea „Coupon code”) și, dacă vă numărați printre primii cinci care o fac, veți primi un card de discount „Zile și nopți” pe numele vostru, cadou pentru că ați trecut pe la noi pe blog. Baftă și viteză vă urez.

Încă o rugăminte: dacă ați reușit să obțineți cardul, lăsați un comentariu să mă bucur și eu că am făcut un bine.

Probabil că am fost destul de vag cu prezentarea cardului, așa că pentru mai multe detalii vă recomand să vizitați www.zilesinopti.ro/card/.

7 thoughts on “Cadou pentru cine mă citește

  1. salut . am facut si eu o comanda . merci mult .
    primul lucru care o sa il fac dupa ce termin cursurile de luni , o sa merg in unirea si o sa ma bucur de reducerea de 15% la 10-20 beri cat bem in fiecare seara….odata le-am baut alora toata berea … pe la 2 dimineata…ce amintiri.

    merci inca odata !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s